International Business Companies

Prescurtat IBC, International Business Companies reprezintă companiile offshore, acele paradisuri fiscale clasice. Sunt structuri scutite în totalitate de taxe (impozit pe profit, dividende, dobânzi, redevențe, chirii, compensații, bonusuri, comisioane – 0%) și care pot desfășura activități comerciale în orice jurisdicție, cu excepția jurisdicției în care au fost incorporate. De exemplu, o companie offshore incorporată în Seychelles poate desfăsura activități, deține proprietăți etc. în orice țară, cu excepția Seychelles-ului).

În plus, incorporarea unui IBC este un proces rapid, nu sunt cerințe legate de contabilitate sau de depunere a unor declarații fiscale.

IBC-urile sunt companii offshore ce sunt folosite în general pentru activități legate de comerț internațional și investiții.

Un IBC poate cumpăra sau vinde orice tip de bunuri, poate presta diferite servicii (de exemplu consultanță), poate deschide conturi bancare în orice țară.

De obicei, cerințele pentru a înființa un IBC sunt minime: un acționar și un director, unde acționarul și directorul pot fi de aceeași persoană și nu există restricții privind naționalitatea acestora.
Există numeroase metode de a asigura anonimatul acționarilor și al directorilor.
IBC-urile pot emite diferite tipuri de acțiuni printre care și acțiuni nenominale la puratător, acesta fiind un alt mijloc de protecție al identității acționarilor.

Alte Structuri

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări:  +40.732.164.181