Înființare companii offshore

Incorporarea unei structuri potrivite reprezintă principalul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere când doriți să începeți o nouă afacere sau doriți să optimizați o afacere deja existentă.

În cele mai multe cazuri se urmărește optimizarea fiscală, reducerea impozitelor, a taxelor în general.

Din acest motiv majoritatea companiilor incorporate sunt cele din paradisurile fiscale clasice, companiile offshore.

Pot apărea totuși situații în care se doresc soluții complexe, mai rafinate. De exemplu, unii parteneri pot fi reticenți în a colabora cu companiile offshore. În unele cazuri doriți să dați o anumită prestanță afacerii dumeavoastră. În aceste cazuri se înființează companii în jurisdicții intracomunitare (de exemplu în Regatul Unit al Marii Britanii), care folosite în paralel cu societățile offshore (în care impozitul pe profit și dividende este 0%) oferă un profil onshore afacerii dumneavoastră, dar cu taxare de tip offshore.

Fundațiile și trusturile sunt structuri folosite pentru protecția activelor și pot deține acțiuni ale unor companii sau beneficiarii lor pot fi de asemenea companii.

Parteneriatele limitate corect structurate reprezintă o soluție din punct de vedere fiscal și al protecției.

Pentru toate structurile pe care le incorporăm, fie ca sunt companii offshore, companii rezidente, trusturi, fundații, parteneriate limitate etc, oferim posibilitatea de a vă proteja identitatea. De exemplu, pentru a înființa o companie offshore (IBC sau Exempt Company) sunt necesari minim un director și minim un acționar. Aceaste funcții, în majoritatea jurisdicțiilor, pot fi deținute de aceeași persoană. Protecția dumneavoastră poate fi facută cu ajutorul unui director și/sau a unui acționar nominal. Directorii și acționarii nominali sunt de obicei avocați din jurisdicțiile în care se incorporează compania. înființare companii offshore