Cont Offshore Letonia

Băncile din Letonia se poziționează ca fiind bănci cu servicii la standarde înalte, foarte stabile, lucrând de mai bine de 25 de ani pe piață, familiarizate cu termenul „offshore”, oferind servicii de înaltă calitate ce pot fi comparate cu serviciile băncilor vestice Europene, cu tarifele mult mai reduse.

Serviciile acestor bănci presupun:

confidențialitate și secretul bancar

conturi multi-valutare

Internet Banking securizat

carduri de credit sau debit (Visa/ MasterCard – Business, Gold, Platinum)

Suntem agenți direcți ai mai multor bănci de renume din Letonia și vă putem asista în toate formalitățile necesare deschiderii contului bancar pentru compania dumneavoastră offshore, onshore.
În momentul deciderii dumneavoastră asupra deschiderii contului bancar în Letonia, vă vom ajuta la completarea tuturor formularelor și vă vom oferi toate instrucțiunile necesare în acest scop. Deschiderea contului bancar la băncile din Letonia durează 10 zile lucrătoare de la momentul semnării formularelor. Există posibilitatea deschiderii conturilor bancare în sistem de urgență în 24 de ore lucrătoare.

Fiind agenți ai băncilor, vă putem rezerva și oferi pe loc contul curent (IBAN) al companiei. Astfel, aveți posibilitatea, într-un mod rapid și eficient, să demarați încheierea contractelor cu partenerii dumneavoastră înaintea finalizării aplicației de deschidere a contului bancar.

Băncile din Letonia nu percep un depozit inițial minim pentru deschiderea contului bancar. În primele 3 luni mentenanța contului este gratuită.

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm să ne contactați.

Informații generale

Locație: Europa
Capitală: Riga
Populație: 2,013,000 locuitori
Monedă: 1 EUR = 100 cents
Limba oficială: Letonă

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări:  +40.732.164.181

Alte Conturi