Cont Offshore Insulele Cayman

Fară nicio impozitare directă, Insulele Cayman reprezintă un centru financiar offshore prosper ce oferă o gamă completă de servicii şi produse financiare, inclusiv de gestionare și protecție a activelor, afaceri bancare, managementul investiţiei, administrarea fondurilor și banking privat.

Beneficii:

nu există taxe pentru persoane nerezidente

account manager personal

internet banking şi posibilitatea efectuării transferurilor bancare 24/7

nu este necesară prezența fizică pentru deschiderea contului, aceasta putându-se realiza prin intermediul nostru ca agenți ai bancii

conturi multi-valutare

aprobare garantată

confidențialitate și secret bancar

Ca o jurisdicţie de top privind serviciile financiar-bancare, Insulele Cayman atrag specialiștii mondiali în contabilitate, trusturile, companiile puternic dezvoltate și fondurile de investiții. În plus, există o combinaţie unică de stabilitate, legislaţie inovatoare, putere comercială, sprijin al guvernului, şi lipsa impozitelor reţinute la sursă.

Insulele Cayman oferă o gamă completă de servicii bancare atât pentru clienții locali cât și pentru persoane nerezidente. Conturile de depozit sau de economii sunt disponibile pe scară largă la multe bănci, cu dobânzi competitive oferite în toate valutele majore.
Reprezintă singurul centru financiar offshore din lume care are, în acelaşi timp, poziţia de lider de piaţă în sectorul bancar, domeniul asigurărilor și al fondurilor.

Cayman Islands servesc ca o jurisdicţie importantă din punct de vedere operaţional pentru cea mai mare parte a instituţiilor financiare de primă importanță din lume, fiind unul dintre cele mai reglementate centre financiare din lume, după cum reiese din evaluările Fondului Monetar Internaţional şi al Caraibe Financial Action Task Force (CFATF). De asemenea satisface cele mai înalte standarde internaţionale legate de aspectele de reglementare, identificate de Forumul pentru Stabilitate Financiară (FSF).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Informații generale

Locație: Caraibe
Capitală: George Town
Populație: 58,435 locuitori
Monedă: 1 Cayman Dollar = 100 cents
Limba oficială: Engleză

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări:  +40.732.164.181

Alte Conturi