Cont Offshore Saint Vincent and the Grenadines

Băncile din Saint Vincent sunt fondate ca bănci private, renumite în offshore banking, operând pe piață de aproximativ 18 ani. Principalele avantaje sunt:

confidențialitate și secret bancar

conturi multi-valutare

Internet Banking securizat

carduri de debit (Maestro/ Cirrus, MasterCard)

sisteme de plată corporative (CPS – Corporate Payment System)

asistență în mai multe limbi de circulație internațională, inclusiv limba română

Serviciul CPS a fost dezvoltat de către băncile din St. Vincent în scopul eficientizării timpului și minimizării costurilor administrative ale companiilor, distribuirea și transferul fondurilor fiind posibile pe plan mondial (durând o zi lucrătoare), prin intermediul cardurilor de debit către un număr nelimitat de angajați/ clienți/ agenți ai companiei respective, fondurile putând reprezenta comisioane, salarii, dividende, costuri de călătorii, etc.

Alte avantaje în alegerea unei banci din St. Vincent ar fi, în primul rând, faptul că această țara este o țara insulară din Caraibe, astfel St. Vincent nu se supune Directivelor Europene privind impozitarea, avand 0% obligații fiscale și în al doilea rând nu este necesar un depozit initial minim pentru deschiderea contului bancar.

Aplicarea pentru deschiderea unui cont bancar în St. Vincent dureaza aproximativ 5 zile lucrătoare și poate fi considerată o procedură simplă pentru că vă vom asista în totalitate în aplicația de deschidere.

Pentru mai multe detalii, vă rugam să ne contactați.

Informații generale

Locație: Caraibe
Capitală: Kingstown
Populație: 111,000 locuitori
Monedă: 1 East Caribbean Dollar = 100 cents
Limba oficială: Engleză

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări:  +40.732.164.181

Alte Conturi