Deschidere cont bancar offshore

Băncile cu care colaborăm oferă o gamă largă de servicii bancare de înaltă calitate pentru companiile offshore, incluzând servicii de internet banking, carduri de credit/debit, care vă vor permite accesul ușor și rapid la fondurile dumneavoastră de oriunde din lume.
Studiem cu regularitate ofertele băncilor din toată lumea și recomandăm cele mai stabile bănci – familiarizate cu companiile offshore – care oferă confidențialitate și securitate la cele mai înalte standarde – un lucru esențial în alegerea unei bănci pentru contul companiei dumneavoastră.
Aplicarea pentru deschiderea unui cont bancar offshore este o procedură simplă, noi fiind agenți ai acestor bănci în România.
Lista documentelor companiei, necesare deschiderii unui cont bancar diferă în funcție de jurisdicția companiei offshore. Pe langă documentele companiei offshore (de exemplu: Certificate of Incorporation, Memorandum and Articles of Association, etc.), vor fi necesare următoarele:
– copia după pașaport sau buletin al semnatarului/ semnatarilor contului;
– formularele băncii semnate și completate (vă asistam în completarea acestora).

Există posibilitatea deschiderii conturilor bancare de la distanță în mai multe jurisdicții, pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Belize

Băncile din Belize sunt familiarizate cu fenomenul offshore, Belize, un centru internațional financiar cunoscut pentru mediul său stabil și democratic, oferă oportunități de investiții, afaceri bancare și eCommerce pentru investitori din întreaga lume.

deschidere cont offshore

Cipru

Băncile din Cipru sunt bănci comerciale internaționale stabile și renumite în offshore banking operând pe piață de mai bine de 30 de ani cu o numeroasă experiență bancară în Europa, Africa și Orientul Mijlociu, poziționându-se strategic din punct de…

deschidere cont bancar

Dominica

Băncile din Dominica sunt unele dintre cele mai vechi bănci offshore, cu o tradiție îndelungată de a oferi servicii financiar-bancare pentru clientela internațională încă din anii ’50, iar din punct de vedere tehnologic este mai avansată decât multe alte jurisdicții.

cont bancar offshore

Insulele Cayman

Fără nicio impozitare directă, Insulele Cayman reprezintă un centru financiar offshore prosper ce oferă o gamă completă de servicii și produse financiare, inclusiv de gestionare și protecție a activelor, afaceri bancare, managementul investiției, administrarea fondurilor și banking privat.

deschidere cont bancar

Letonia

Băncile din Letonia se poziționează ca fiind bănci cu servicii la standarde înalte, foarte stabile, lucrând de mai bine de 25 ani pe piață, familiarizate cu termenul „offshore”, oferind unele dintre cele mai bune servicii pentru deschiderea de cont offshore

cont bancar offshore

Saint Vincent

Băncile din St. Vincent sunt fondate ca bănci private, renumite în offshore banking, operând pe piață de aproximativ 18 ani, principalele avantaje sunt conturile multi-valutare, internet banking securizat, carduri de credit/debit, sisteme corporative de plată (CPS – Corporate Payment System).

deschidere cont offshore

Seychelles

Seychelles este unul dintre centrele cu cea mai rapidă creștere economică din lume având o rețea modernă și foarte bine dezvoltată în sprijinul instituțiilor financiare și a întreprinderilor eCommerce, atrăgând, astfel, companiile puternic dezvoltate și fondurile…

cont bancar

Beneficiile și serviciile bancare valabile pentru deschidere cont offshore:

  • Conturi multi-valutare
  • Carduri de credit și debit
  • Suport clienți individual, manager personal
  • Conturi de economii
  • Schimburi valutare
  • Plăti externe (SWIFT) rapide

Cont bancar offshore: O bancă offshore este o bancă situată în afara țării de rezidență a titularilor conturilor, cei mai mulți dintre clienți fiind nerezidenți ai jurisdicției în care este situată instituția bancară. Un cont ținut într-o valută străină și mai ales într-un paradis fiscal, este adesea descris ca un cont offshore. deschidere cont offshore