Cont Offshore Dominica

Băncile din Dominica sunt unele dintre cele mai vechi bănci offshore, cu o tradiție îndelungată de a oferi servicii financiar-bancare pentru clientela internațională încă din anii ’50. Dominica prezintă una dintre cele mai permisive legislații în ceea ce privește fenomenul offshore iar din punct de vedere tehnologic este mai avansată decât multe alte jurisdicții.

Principalele avantaje sunt:

toate tranzacțiile sunt protejate prin semnatură digitală

Internet Banking securizat și asistență 24/7

nu este necesară prezența fizică pentru deschiderea contului, aceasta putându-se realiza prin intermediul nostru ca agenți ai băncii

conturi multi-valutare

carduri de debit sau credit

confidențialitate, secret bancar

acces rapid al fondurilor de oriunde din lume

Sistemul bancar din Dominica, de asemenea, oferă multe avantaje pentru toți cei care doresc deschiderea unui cont bancar, facilitățile oferite fiind identice cu cele oferite de băncile europene. Este unul dintre cele mai avantajoase paradisuri fiscale privind conturile offshore, confidențialitate asigurată, incorporarea companiilor offshore, deschiderea conturilor bancare atât pentru persoanele private cât și pentru persoanele juridice și protecția activelor într-un secret total.

Deschiderea unui cont bancar offshore în Dominica este o procedură standard, asemenea multor bănci din întreaga lume, iar noi, ca agenți ai băncii, putem deschide cont bancar la distanță într-un timp scurt. Depozitul minim pentru activarea contului este de 1.000 USD.

Pentru mai multe detalii și informații, vă rugăm să ne contactați.

Informații generale

Locație: Caraibe
Capitală: Roseau
Populație: 71,000 locuitori
Monedă: 1 East Caribbean Dollar = 100 cents
Limba oficială: Engleză, Spaniolă

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări:  +40.732.164.181

Alte Conturi