Cont Offshore Seychelles

Seychelles este unul dintre centrele cu cea mai rapidă creștere economică din lume având o rețea modernă și foarte bine dezvoltată în sprijinul instituțiilor financiare și a întreprinderilor e-commerce, atrăgând, astfel, companiile puternic dezvoltate și fondurile de investiții.

Beneficii:

conturi multi-valutare

carduri de debit si credit

Internet Banking și posibilitatea efectuării transferurilor bancare 24/7

limba engleză este limba primară utilizată în materie de afaceri

confidențialitate, secret bancar

nu este necesară prezența fizică pentru deschiderea contului, aceasta putându-se realiza prin intermediul nostru ca agenți ai bancii

Deoarece Insulele Seychelles sunt cunoscute pentru afacerile sale offshore, băncile din această jurisdicție oferă, într-o foarte bună masură, servicii excepționale companiilor offshore. Este autorizată să desfăsoare tranzacții pentru ambele conturi, personale și corporative, onshore sau offshore, oferind clienților internaționali o gamă largă de produse și servicii.

Seychelles menține puternic prin lege confidențialitatea tuturor informațiilor personale, acestea fiind inaccesibile de către nimeni altcineva în afară de dumneavoastră.

Insulele Seychelles și-au diversificat cu succes economia, astăzi fiind considerate un important centru financiar offshore datorită dinamismului și liberalismului lor. Datorită legislației în vigoare, acest centru beneficiază de confidențialitate maximă și de o creștere puternică din anii ’70, astfel atrăgând foarte repede interesul unora dintre cele mai mari bănci din lume.

Sistemul bancar din Insulele Seychelles este la un nivel foarte ridicat în rândul investitorilor fiind la curent cu toate tehnologiile bancare moderne și dezvoltate din lume. Băncile offshore din Seychelles pot oferi investitorilor o gamă completă de servicii bancare: conturi offshore – conturi de economii, conturi de depozit, sisteme de economii, conturi de credit și o gamă largă de servicii de card de credit.

Gama de servicii bancare offshore din Seychelles reprezintă un factor extrem de benefic. Seychelles oferă toate tipurile de servicii bancare pe care le oferă orice instituție importantă din lume. Există posibilitatea alegerii mai multor tipuri de valută la deschiderea contului și există o serie de servicii de card de credit la dispoziția investitorilor offshore.

Pentru mai multe detalii și informații, vă rugăm să ne contactați.

Informații generale

Locație: Africa
Capitală: Victoria
Populație: 73,000 locuitori
Monedă: 1 Seychelles Rupee = 100 cents
Limba oficială: Engleză, Franceză, Creolă

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări:  +40.732.164.181

Alte Conturi